5 september: wandeling + bezoek zorgmanege + borrel

Zaterdag 5 September 2015: 

Wandeling in het Haarlemmermeerse Bos, 

bezoek aan Zorgmanege Hoofddorp & borrel.

Zaterdag 5 september a.s om 15.00u organiseert VVD Haarlemmermeer een wandeling met de boswachter door het Haarlemmermeerse Bos.

De boswachter zal voor ons een route uitstippelen en ons vertellen over de bijzonderheden in het Haarlemmermeerse Bos. We verzamelen om 14.30u bij Zorgmanege Hoofddorp aan de IJweg 951.

Het is een informele middag dus buren, vrienden, (klein)kinderen zijn van harte welkom. Het is voor de (klein)kinderen mogelijk om tijdens de wandeling door het Haarlemmermeerse Bos op de Zorgmanege te blijven en pony te rijden.

Om circa 16.00 u zijn we terug bij de Zorgmanege en daar krijgen wij een rondleiding van initiatiefnemer Ger Schönhage die ons gaat uitleggen wat een zorgmanege is en ons gaat vertellen over het bijzondere werk dat dagelijks op deze manage wordt verricht.

Aangezien velen elkaar deze zomer (nog) niet hebben gesproken, sluiten we de middag af met bitterballen en een drankje in de gezellige bar van de Zorgmanege. 

Komt u ook?

Het is mogelijk om alleen met de boswandeling mee te doen of alleen aan te haken bij de borrel. Het is wel nodig u aan te melden en aan te geven met hoeveel personen u komt en met welk onderdeel van de middag u mee wilt doen (boswandeling en/of rondleiding+borrel).

We verheugen ons erop u 5 september te zien!

Met vriendelijke groet,

VVD Haarlemmermeer