Noord-Holland Dag 8 februari 2014

Aanstaande zaterdag 8 februari 2014 is het zover. De allereerste VVD Noord-Holland Dag, georganiseerd door de Kamercentrale Noord-Holland Noord, Kamercentrale Haarlem en de Provinciecentrale. Hiervoor worden de leden van alle 50 afdelingen welke vallen onder deze Kamercentrales uitgenodigd, maar ook niet-leden zijn van harte welkom. Dus kent u iemand die twijfelt of hij of zij op de VVD zal gaan stemmen of iemand die al VVD stemt maar nog geen lid is of uw partner of ….., neem die persoon dan gerust mee!

Een mooi moment, zo vlak voor de verkiezingen om een WIJ-gevoel te creëren, de kennis nog wat bij te schaven en het netwerk wat uit te breiden. Tweede Kamerleden en bewindslieden uit de provincie Noord-Holland zullen ons daarbij ondersteunen. Ook de VVD Statenleden en gedeputeerden zullen aanwezig zijn.

Het (voorlopig) programma is zeer gevarieerd, interessant en de toegang ook nog eens gratis. De VVD Tweede Kamerleden kunnen op bijna alle landelijke vragen antwoord geven en de lijsttrekkers van de diverse afdelingen over de lokale issues.

Tot 8 februari in het Claus Event Center in Hoofddorp!

Met vriendelijke groeten,

Belinda Göransson

Secretaris Kamercentrale Haarlem