Jurgen Nobel lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2022 VVD Haarlemmermeer

Woensdagavond 13 oktober is onze algemene ledenvergadering gehouden met een mooie opkomst. Jurgen Nobel is tijdens de algemene ledenvergadering van de Haarlemmermeerse VVD van 13 oktober verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Nobel zelf is trots en blij met zijn benoeming als lijsttrekker. Hij zegt hierover “Ik ben ontzettend trots dat de VVD Haarlemmermeer mij wederom als lijsttrekker heeft benoemd. Samen met een grote groep liberalen wil ik in 2022 opnieuw de verkiezingen winnen. Dat is hard nodig, want we zullen onze schouders moeten zetten onder belangrijke onderwerpen als het bouwen van betaalbare woningen, een fijne en veilige leefomgeving en economisch herstel na de coronacrisis."


Jurgen prolongeert zijn lijsttrekkerschap van 2018 en zal tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2022 wederom de lijst gaan aanvoeren. Zijn benoeming als lijsttrekker heeft hij met elan geaccepteerd. 

 

Jurgen Nobel (32) woont als Hoofddorper al zijn hele leven in de polder. In het dagelijks leven is hij Locoburgemeester en wethouder in de gemeente Haarlemmermeer. Daarvoor was hij ondernemer. 

In 2017 en 2018 werd Nobel door de regionale pers verkozen tot politicus van het jaar.

 

Oud-burgemeester en voorzitter van de lokale VVD-kandidaatstellingscommissie Onno Hoes ziet in Nobel de perfecte lokale lijsttrekker en verwacht veel van Nobel, uiteindelijk ook buiten de polder.  

 

“Hij is een gedreven bestuurder en politicus met jarenlange ervaring binnen de fractie, bekendheid binnen de regio en landelijk. Zijn empathisch vermogen voor wat er leeft in Haarlemmermeer en uitstekende communicatieve vaardigheden maken van hem een verbindende lijsttrekker.” 

 


Zet cookies aan om de video te tonen.