Nieuwjaarswens: LEF

Tijdens de nieuwjaarsreceptie voegt fractievoorzitter Beryl van Straten jaarlijks een “groots en meeslepende” wens toe aan de gebruikelijke nieuwjaarswensen. Zo’n speciale wens sluit aan bij maatschappelijke of politieke ontwikkelingen. Voor het jaar 2021 heeft zij iedereen veel LEF toegewenst.

Afgelopen jaar hebben we als fractie op verschillende manieren LEF getoond en zijn we uitgegroeid tot een sterke en dualistische fractie om zo de beste besluiten te nemen voor onze inwoners.  

Voor meer vooruitgang hebben we ook LEF vanuit de Provincie en vanuit Den Haag nodig. LEF om vliegveld Lelystad te openen, LEF om woningbouw in Rijsenhout mogelijk te maken, LEF om een goede verbinding over de ringvaart naar de Duin- en Bollenstreek zodat we nog meer woningen kunnen bouwen…er was LEF nodig om Haarlemmermeer droog te leggen en er is nu LEF nodig om onze gemeente economisch sterk te houden en om genoeg woningen te kunnen bouwen voor de mensen die hier willen blijven, of willen komen wonen.


Een mooie boodschap tijdens de online nieuwjaarsreceptie. Het was tevens 1 van de laatste keren dat Sven Koopmans, Tweede Kamerlid, nog in deze functie bij ons was. Voor zijn bijzondere inzet en betrokkenheid in afgelopen periode is hij benoemd als lid van verdienste. Zichtbaar verrast kon hij dit virtueel in ontvangst nemen.


Afgelopen jaar was de eerste online pubquiz. Speciaal voor de nieuwjaarsreceptie ontpopte wethouder Marja Ruigrok zich als ware quizmaster samen met bestuursvoorzitter Robert Hamminga. De winnaar van de pubquiz van afgelopen zomer, Adam Elzakalai kon zo zijn titel verdedigen en won wederom deze quiz. 


Afsluitend borrelden we nog even in wat kleinere groepjes met elkaar en hebben zo een gezellige start kunnen maken van 2021!