Asha Mees

Mijn naam is Asha Mees-Marhe. Op mijn geboorte in Delft na heb ik mijn hele leven in Haarlemmermeer gewoond. In Nieuw-Vennep als klein kind, maar vanaf de basisschool in Hoofddorp.

Toen Getsewoud-Zuid gebouwd werd was dat een mooie gelegenheid om op eigen benen te gaan staan, en nu woon ik nog steeds met man, kinderen en honden in Nieuw-Vennep.

 

Na mijn studie economie ben ik gaan werken op de luchthaven, een plek waar veel Haarlemmermeerders afhankelijk van zijn qua inkomen maar ook een plek die zorgt voor terechte maatschappelijke discussies die we niet moeten ontwijken. Ik zet mij graag in voor beide kanten van dit spectrum. Vanwege mijn kinderen krijg ik de mogelijkheid om door hun ogen naar onze gemeente te kijken en wil ik er graag alles aan doen om hun jeugd aangenaam te laten verlopen en kansen te bieden, net zoals mijn eigen jeugd hier verlopen is. Tegelijkertijd heb ik ook oog voor de ouderen, waar mijn vader er 1 van is. Mijn visie voor onze gemeente is dat er voor alle generaties mogelijkheden zijn om hun leven aangenaam te leiden, en creatieve initiatieven van mensen te steunen die zorgen voor een verbetering van onze gemeente.

 

Als ik gekozen word in de gemeenteraad voor VVD Haarlemmermeer zal ik zorgen dat ik benaderbaar en vindbaar ben voor bewoners uit onze gemeente. Ik verdiep me graag in de zaken die u als bewoner belangrijk vindt en waar u aandacht voor vraagt. Met een liberale blik op uw ideeën zal ik daarop acteren. Ik hoop uw ideeën te horen!

 

U kunt mij bereiken op ashamees@gmail.com


Jeugd

Sociaal domein