Henriët van den Berg

Ik woon en werk in Nieuw-Vennep en voel me Haarlemmermeerder. Ik heb 22 jaar geleden het bedrijf Designmasters van mijn vader overgenomen en sindsdien onderneem ik in deze polder. Als bestuurslid van de ondernemersvereniging heb ik dik 17 jaar meegedraaid in deze gemeente en veel kennis en kunde opgedaan op het gebied van ondernemen, bestuur en organisatie. Vele concept plannen heb ik voorbij zien komen. Mijn interesse ontstond om mee te denken over het ontwerp van al die plannen en meer invloed uit te oefenen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen spreekt mij aan.

Het was dus een logische stap naar de politiek en ik voel mij thuis bij de VVD. Een liberale partij die er is voor iedereen. Sinds maart 2019 ben ik fractie assistent en op 1 juli 2021 ben ik tot raadslid benoemd.

Ik vervul graag een verbindende rol tussen burgers, ondernemers en politiek, om te signaleren en te overleggen. Ik hou contact met de besturen en de ondernemers in Haarlemmermeer Zuid. Ik ben een  doener.

Ook ben ik actief in de besturen van BIZ op Spoorzicht en BIZ Nieuw-Vennep centrum. Twee mooie bedrijven en winkelgebieden waar ondernemers samen werken aan “schoon, heel en veilig”.

Veiligheid schept de voorwaarde voor maatschappelijke stabiliteit en economische ontwikkeling. Als we naar de toekomst kijken zullen we rekening moeten houden met vergrotende aandacht hiervoor. De VVD is een groot voorstander van een veilige omgeving en maatschappij.

Over het algemeen zijn de mensen erg tevreden en wonen hier prettig. Maar er zijn altijd punten die de aandacht verdienen. Het is een prachtige gemeente waar ontzettend veel gebeurt. Heeft u vragen of opmerkingen voor mij of voor de fractie?

U kunt mij bereiken via henrietVVD@kpnmail.nl

Agrarisch beleid

Waterbeheer

Cultuur

Park21

Openbare orde en Veiligheid