Trudie van ‘t Hull-Bettink

Ik heb mijn hele leven in Haarlemmermeer gewoond, waarvan 24 jaar in Hoofddorp en sinds de komst van de VINEX wijk ‘Getsewoud’ in Nieuw-Vennep. Wij wonen hier al jaren met veel plezier. Niet alleen vanwege de bereikbaarheid en de voorzieningen (winkels, scholen, sport- en cultuur), maar zeker ook vanwege de gezellige mensen en het vele groen waar ons huis door omgeven wordt.

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 hebben mij in het politieke zadel gezet. Ik geniet er van om een stem te kunnen zijn voor zowel inwoners als ondernemers die  Haarlemmermeer iedere dag weer maken tot de mooie gemeente die wij hebben. Ik koester het ondernemende en pionierende karakter van onze gemeente. Hier hebben we het ontstaan van onze gemeente aan te danken en creëren we de successen van morgen.

Mensen kennen mij als verbindend, ondernemend, toegankelijk en enthousiast. Met deze eigenschappen zet ik me graag in voor een
blijvend aantrekkelijke gemeente om in te wonen, te werken en te leven. Een een gemeente van kansen en mogelijkheden. “Als het ergens kan, is dat wel in Haarlemmermeer!
Ik geloof dat we met deze doelstelling dát kunnen bereiken waar we als Haarlemmermeerders bij het begin van het ontstaan van Haarlemmermeer voor hebben geknokt. Het onmogelijke werd mogelijk gemaakt: nieuw ontgonnen land en een nieuwe toekomst.

Een nieuwe toekomst die telkens wordt vernieuwd door de enorme ondernemerszin, de sterke economie, mooie woningen, goede
voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en onderwijs. Dit zorgt ervoor dat mensen en bedrijven zich hier niet alleen willen vestigen:
ze willen er ook blijven!

Portefeuilles:

Nieuw-Vennep Centrum

Dienstverlening

Economische Zaken

Luchthavenzaken

Citymarketing, Toeristen- evenementenbeleid 

https://trudievanthull.nl/