ALV Noordholland

De voorjaars ALV van de VVD Regio Noord-Holland zal plaatsvinden op woensdag 24 april 2024 19:30, locatie: Bouw- en Techniekcampus te Heerhugowaard.

Beste leden van de VVD Noord-Holland,

De  voorjaars ALV van de VVD Regio Noord-Holland zal plaatsvinden op woensdag 24 april 2024 19:30, locatie: Bouw- en Techniekcampus te Heerhugowaard. De uitnodiging en agenda ontvangt u later nog, maar we kunnen nu alvast het volgende mededelen over deze vergadering. 

Een van de onderwerpen voor deze ALV is in ieder geval het wijzigingsvoorstel m.b.t. de Statuten en het Huishoudelijk Reglement. Dit voorstel zal naar verwachting vrijdag 5 april door het hoofdbestuur worden gepubliceerd op MijnVVD en moet worden vastgesteld tijdens de Algemene Vergadering op 25 mei. Ledenvergaderingen van regio’s en lokaal netwerken kunnen dan amendementen indienen op het wijzigingsvoorstel. Eventuele voorstellen daartoe zullen wij daarom behandelen in onze voorjaars ALV op 24 april.
Het wijzigingsvoorstel is nog niet vastgesteld door het HB, maar het is wel al duidelijk dat er behoorlijk wat bepalingen gewijzigd zullen gaan worden. Leden kunnen zich uiteraard over die wijzigingen uitspreken en daartoe bieden wij als regio graag de gelegenheid.
 
In deze vergadering staat tevens op de agenda de (her)benoeming van het bestuurslid Scouting en Talentmanagement. Peter-Paul Adriaansen is aftredend en nog een keer benoembaar. Het bestuur draagt hem dan ook voor als kandidaat voor deze functie. Ledenvergaderingen van lokaal netwerken kunnen tegenkandidaten voordragen. Dat is mogelijk tot uiterlijk 10 april 2024.

Het Regiobestuur