Pieter Jan de Baat

Mijn motivatie m.b.t. de Gemeente Raad Haarlemmermeer.

Inmiddels heb ik 3 periodes achter de rug en nog altijd doe ik raadswerk met veel plezier. Ik  schep er genoegen in om namens de VVD in de raadszaal het woord te voeren. En wil graag zowel in de diverse vergaderingen alsmede de fractie mijn opgedane ervaring en kennis met andere delen.

Vooral in deze gemeente waar veel gebeurt is het ook boeiend en interessant om betrokken te zijn. Het is hier prettig wonen en wat is er mooier om in je eigen gemeente een bijdrage te leveren aan de "community". Ik doe het met passie en zet mij op veel plaatsen in om namens de VVD vertegenwoordiger te zijn.

Doordat ik nu al wat langer actief ben zijn er steeds meer persoonlijke contacten in het netwerk waardoor je gemakkelijk overleg over relevante onderwerpen kan hebben.

Onmiskenbaar heb ik veel interesse en dossierkennis met onderwerpen zoals wonen, ruimtelijke ordening , economische zaken en luchthavenzaken , maar met groot gemak pak ik andere onderwerpen net zo lief op. 

Ik woon sinds 1988 in Hoofddorp , heb 3 kinderen. Een dochter en twee zonen. In het dagelijks leven ben ik jaren werkzaam geweest in de financiƫle dienstverlening en thans als account-manager bij een hypotheekbank.

Sinds 1977 ben ik lid van de VVD.